Скандали с Рут Колева в „Къртицата“

1
Добави коментар
mignews
mignews

Участието на Рут Колева в Къртицата постави на изпитание любовта й към приятеля й Калоян. Вместо да изпълни обещанието си да отиде да я види, той замина на море с компания. „Няма как да дойда. Още повече, че ако отида в шоуто, ще ме занимават с глупости“, отряза я той по телефона. Рут изплю камъчето, че Калоян й е бил поставил условие да не остава докрай в шоуто, иначе ще я зареже. „Заяви ми, че не би ме изчакал, ако остана докрай“, разказа певицата. Това било първото й голямо разочарование от него.

Освен любовния удар, Рут получи друг – оператор й показа среден пръст. Нервите й не издържаха и тя за почна истерично да крещи. “Това, че ще взема повече пари от него, не му дава право да се държи така. И на мен не ми е кеф да седя тук, но аз съм на работа”. Операторът обаче отказа да й даде извинение.

Всички участници в шоуто подкрепиха Рут, но най-голямо рамо й даде Деян. След неговата намеса при певицата дойде една от организаторките на предаването. Деян Донков се нахвърли върху нея: „Това е певица, която е правила албуми. И аз съм правил разни неща“, изтъкна той. След това поиска вино или „каквото там има“. Алкохолът накара Рут и Деян да се развикат, да използват нецензурни изрази и да хвърлят предмети наляво-надясно.

Рут все пак получи възмездие. От предаването обявиха, че са уволнили оператора. “Трябва да има справедливост, затова го уволнихме” – с тези думи се извини водещият на лайфа Андрей. Преди 10-тина дни друг асистент в предаването е изгубил работата си за непрофесионално поведение. Заедно с изгонения още в началото на сезона, работещите в „Къртицата“, изгубили работата си, стават трима.

Колкото до Рут и Деян, които се изявиха с просташки език и държание, по договор продуцентите имат пълното право да ги изгонят без никакви обяснения. Решението, обаче, е да се оставят зрителите да гласуват дали певицата и актьорът да останат.