Пердетата си покажи и награди спечели

1
Добави коментар
pgp

Пердетата създават атмосфера и уют във всеки дом. Покажете ни Вашите или други, които сте харесали.

Качете снимка на прозорци с пердета и трима от участниците ще спечелят комплект магнити за пердета с форма на цветя.

За да вземе участие в Конкурса, всеки потребител трябва да изпълни, в рамките на Периода на конкурса, условията за регистрация, които са описани по-долу:

1) да посети официалната фен страница на Дом Хармония във Facebook; 2) да хареса /е харесал официалната фен страница на Дом Хармония във Facebook; 3) да качи чрез приложението, авторска снимка на прозорец с окачени пердета. Файлът на всяка снимка може да бъде с максимален обем – до 2 MB 4) да попълни коректно своите данни в регистрационната форма, която е публикувана в приложението;

Всички качени снимки на участници, които успешно и коректно са изпълнили условията за регистрация, участват в процес на подбор от страна на Дом Хармония ООД за спечелване на награди.

Всеки участник е отговорен за авторството на снимката с която участва. При аргументирано оспорване авторството на някоя снимка, същата ще отпадне от участие;

Няма ограничения за броя участия на един потребител.

Трима от участниците в конкурса, качили избраните за най-добри от Дом Хармония снимки, ще получат като награда: по 1 комплект (2 магнита) за пердета.

Краен срок за участие: 19 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.