Вижте как ще изглеждат Кейт и Уилям след 50 години

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте как ще изглеждат Кейт и Уилям след 50 години

Вижте как ще изглеждат принц Уилям и Кейт Мидълтън на по 80 години

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-известните, любими и следени светски двойки в цял свят. При новината, че херцогинята на Кембридже е бременна, в мрежата веднага плъзнаха снимки на различни фотороботи, които показваха как би изглеждало детето на кралската двойка. Разбира се имаше различни снимки, в случай, че Кейт и Уилям имат момиченце или момче.
Сега в Интернет друго фото се превърна в истински хит! Обработена снимка на принц Уилям и Кейт Мидълтън показва състарените им лица. Фотороботът дава една доста ясна представа как би трябвало да изглеждат херцогът и херцогинята на Кембридж след около 50 години.

Принц Уилям е силно побелял, но пък има учудващо много коса. Кейт Мидълтън от своя страна се е опитала да запази тъмните си гъсти коси. И двамата са белязани от много старчеснки бръчки, но изглеждат все така прекрасни и влюбени.
Разбира се това са само предположения. Как ще изглежда първата рожба на Уилям и Кейт ще разберем съвсем скоро, но как ще изглеждат те двамата, когато остарея – ще разберем след много, много години.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: