Бритни Спиърс спаси децата си от пожар

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Бритни Спиърс спаси децата си от пожар

Певицата буквално бе готова да се хвърлила в огъня, за да спаси децата си

Още една звездна мама доказа, че няма сила или природна стихия, която да спре една майка в името на децата й. След като преди няколко седмици топ моделът Хайди Клум спаси сина си и две от бавачките му от удавяне, Бритни Спиърс не се оплаши от огън и пламъци и спаси двамата си сина от стихията.

Певицата спаси синовете си от пожар

След като вилата на певицата в Малибу била застрашена да бъде обхваната от пожар, Бритни се втурнала да спасява 7-годишният син Шон Престън и 6-годишният Джейдън Джеймс, които били вътре.
Пожарът бил избухнал в горската част на Малибу и обхванал няколко къщи, сред които се оказала и вилата на Спиърс. 11.000 хектара гора изгорели, а къщите и именията на звездите също пострадали.
Съседи се обадили на певицата, която била на път и я предупредили за пожара. 31-годишната Спиърс веднага форсирала белия си ягуар в посока вилата и престигнала преди децата й да пострадат.
На това му се казва майка-героиня. Шон Престън и Джейдън Джеймс само били изплашени, но мама Бритни им показала как трябва да се реагира в такива ситуации.
Калифорнийската местност е евакуирана.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: