Борисов е уникален идиот!

10
Добави коментар

/Поглед.инфо/ Велислава Дърева бе сред „жертвите“ в интервюто на Бойко Борисов пред Кеворкян заедно с други журналисти и политолози, наречени от експремиера „предатели“. Обърнахме се за коментар към известната публицистка.

– Г-жо Дърева, днес бяхте включена от Борисов сред хората, които са му забили нож в гърба. Първо сте викали колко е велик, а сега го критикувате. Защо му „изневерихте“?

– Това е уникален идиот. Когато някой през 2005 г. организира акция в защита на българските медици, които са в либийския затвор и тази акция е в София, той към кого да се обърне? Към кмета на София. Мен не ме интересува кой е кмет на София, а да помогне. Той помогна – чест му прави, и сега говори някакви нелепости.

Вижте, не това е същественото. За мен друго е важно – трябва да си абсолютен наглец, за да се явиш навръх Великден на телевизора. И да говориш това, което въртиш 4 години безспир – тези безкрайни интриги и лъжи.

Трябва да имаш перде на очите, политическа катаракта трябва да имаш, че като журналист да поканиш такъв човек. Да поканиш един престъпник навръх Великден да говори от телевизора!

Освен това нито една партия не си позволи на този свят ден да прави политическа пропаганда. Нито една партия! А тук заливат един час държавата с политическа пропаганда, предизборна. На Великден покани партиарха или митрополит. Или монах, монахиня, свещеник… Покани човек на духа. А то – поканил „Буда“!

– Може да е платено участието на Борисов в предаването.

– Ако е така, както подсказвате, е много опасно и грозно. Не мога да се примиря, че на моя имен ден, на светлия духовен празник, канят това първобитно същество!

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели