Моден дуел с обувки Casadei: Джордана VS. Зои » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Причина за модния ни дуел станаха едни разкошни обувки от колекция пролет-лято на италианския бранд Casadei. Две прекрасни дами заложиха на красивия дизайнерски модел за различни светски събития. Разгледайте визиите на  Джордана Брустър и Зои Салдана, за да определите по-доброто модно съчетание…

Първата чаровна дама в това модно съревнование е Джордана Брустър. Тя подбра елегантния чифт от Casadei за събитието MTV Movie Awards. Актрисата беше заложила на супер елегантна визия, съчетавайки обувките с бяла рокля на марката Camilla and Marc и ефектни бижута със светли камъни.

Зои Салдана заложи на красивите бели обувки със зелени акценти за церемонията по връчването на наградите Film Independent Spirit. Кокетните творения на Casadei чудесно кореспондираха с роклята на зелено-бели райета, част от пролетната колекция на италианската модна къща Dolce& Gabbana.

Прекрасният дизайнерски чифт впечатлява с изискан силует и свежо звучене. Очакваме да разберем в анкетата ни, коя от двете звезди е комбинирала по-добре обувките на Casadei?

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Pepina.Bg: афинитет към обувките

[polldaddy poll=7072175]