Великденска промоция

2
Добави коментар
ex3m.bg
ex3m.bg

Здравейте и весели празници! По случай Великден решихме да направим намаление на някой продукти, които в момента са актуални и които знаем, че са харесвани и търсени от любителите на планината и туризма. Намалението е в размер на 20% от цената им и за да го използвате, трябва да въведете предоставените кодове за отстъпка при пускане на поръчка. Сигурни сме, че тази промоция ще зарадва мнозина от вас. Имайте предвид само, че ще бъде валидна до края на тази седмица – до 12 Май 2013 включително. След това купоните автоматично ще се деактивират. Има и вариант наличните количества от тези продукти да бъдат изчерпани, така че това също ще е повод да прекратим промоцията за определен продукт или продукти.

Така че ако сте решили да си купите туристически обувки, раница, палатки или нож, сега е момента да се възползвате от намалението. А конкретните продукти, които са в промоция са:

Купонът за отстъпка е: EASTER1PROMO

Високотехнологични обувки с широк спектър на употреба – от скално катерене, през Via-Ferrata, до традиционен трекинг в планината. Задължителна част от екипировката за гидовете в Алпите, планинските спасители и всички високопланински специалисти.

 

Купонът за отстъпка е: EASTER2PROMO

Функционална и здрава туристическа раница Pinguin Explorer 75 New с максимално проветряване на гърба

Отлично вентилирана раница с широка амплитуда за регулиране на носещата ABS система, вертикално регулируеми презрамки и подвижен кръстен колан. Два интегрирани странични джоба, възможен е достъп в основната камера чрез допълнителен защитен цип намиращ се под компресионните ленти от едната страна на раницата. Конструкция от две моделирани дуралуминиеви шини, голям вътрешен джоб за хидратираща система, два външни джоба и един вътрешен джоб в подвижния горен капак. Централна компресионна лента под капака, за фиксиране на въже. Възможност да се направи чанта за кръста от подвижните кръстен колан и горен капак.

Обем: 75 литра
Тегло: 2.35 кг
Дуралуминиеви шини: 2 бр.
Материали: 3D, HiCor
Ципове: YKK
Катарами и регулатори: Duraflex
Вграден дъждобран
Регулируеми презрамки
Подвижен кръстен колан
Джоб за хидратираща система
Отделения: 2
Вътрешни / външни джобове с цип: 4 / 1

 

Купонът за отстъпка е: EASTER3PROMO

Просторна палатка с много варианти за вход и голямо предверие, осигуряващо необходимия комфорт за ползващите я, като в същото време са запазени основните предимства на малките палатки – лесно и бързо построяване

Места: 3-4
Входове: 2
Вентилационни отвори: 2
Тип: куполна
Подлепени шевове
Възможност да се построи без спалнята (вътрешната част): Не
Материал на външната част и комарника: Полиестер с PU покритие, 2 500 мм воден стълб
Материал на дъното: Многопластов полиетилен Ripstop
Височина на вътрешната (външната) част: 130 (135) см
Рейки / пресичащи точки: 3 / 1 бр.
Конструкция: ламинат, 3 бр. рейки Ø 8.5 мм
Клинове: 19
Тегло: 5.00 кг
Размери опакована: 47 х 24 см

 

Купонът за отстъпка е: EASTER4PROMO

Тегло: 212 гр.
Дължина на острието: 9.5 см
Дължина на дръжката: 11.5 см
Обща дължина: 21.0 см
Острие: Стомана 154 СМ
Дръжка: 154 СМ , стъклопласт, гума
Друго: Полиетиленова кания

Добавете коментар