Уинона Райдър е била грозновата тийнейджърка

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Няма начин да не сте чували името на Уинона Райдър. Тя е сред най-популярните брюнетки в Холивуд, а звездата й изгря, още когато бе тийнейджърка. Пред списание Interview обаче тя споделя, че невинаги е била уверена в своето излъчване и дори е била смятана за грозновата.

В зората на кариерата си Уинона се е съмнявала дали изглежда добре, заради критиките, отправени от колегите й в индустрията. 41-годишната звезда разказва:

„Бях по средата на прослушване, когато режисьорът ми каза: „Слушай, хлапе. Ти не трябва да ставаш актриса, не си достатъчно хубава. Върни се, откъдето си дошла и започни да ходиш на училище. Просто не ставаш”.

Нейното необикновено излъчване не е било приемано като красиво според тогавашните стандарти. Сега обаче тя изглежда неотразима на въпросната корица. Порцелановата й кожа контрастира с тъмната й коса и я прави невероятно привлекателна.

Актрисата споделя още, че начинът, по който са я възпитали родителите й, е „виновен” тя да не се комплексира от подобни изказвания. „Те винаги са ме учили, че е много по-готино да притежавам индивидуалност, вместо да се сливам с тълпата”.

За още звездни новини се присъединете към Jenite.bg във фейсбук!