Крис Браун и Риана отново се разделиха

1
Добави коментар

Крис Браун потвърди, че двамата с Риана отново са се разделили.

Крис Браун

Певецът, който вчера отпразнува 24-я си рожден ден с няколко партита в Лас Вегас, Ню Йорк и Лос Анджелис, разкри, че е сам и изрази надежда да празнува с колкото се може повече момичета, макар да изпитва любов към бившата си приятелка. Риана, която планирала изненада за певеца, не присъства на нито едно от партитата, тъй като била заета с концертите от световното си турне Diamonds.

Браун, който участва в предаване на австралийското радио 2DayFM преди рождения си ден, беше запитан кой е най-добрият подарък, който може да получи. „Мир – център на твоя дзен, ясен ум…, но аз съм на 24, ще бъда във Вегас и искам да видя колкото се може повече момичета“, отговори той.

Запитан дали е сам и дали ще празнува рождения си ден без приятелка, Крис заяви: „Ще бъда сам, в крайна сметка тя вече се занимава с нейни неща, на път е…, винаги ще има любов между нас, но аз просто ще живея своя живот“.

Крис Браун и Риана ще разделиха през 2009 г., след като певецът й нанесе побой и в периода преди събирането си и двамата имаха връзки. Рапърът преживя кратка връзка с манекенката Каруече Тран, а Риана беше свързана с музиканта Дрейк. Браун е категоричен, че този път раздялата им е окончателна, тъй като е прекалено млад, за да има съпруга в живота си. „Винаги ще изпитвам любов към този човек, но хората имат различия, те имат различни желания и нужди, в крайна сметка тя е младо момиче. Не мога да имам съпружески отношения с момиче, още съм прекалено млад. Продължавам напред и ще бъда най-добрия Крис Браун, който мога да бъда, вместо да се тревожа кой още ще бъде в задния ми джоб“, заяви Браун.