Кой печели награди от „Железният човек 3“?

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

В петък „Железният човек 3“ започна разтърсващия си полет по българските кина. И докато зрителите гледат как чаровникът Робърт Дауни Джуниър, в ролята си на Тони Старк, играе своите опасни игри със смъртта, ние решихме да ви предложим една забавна игра с награди.

Разказахме ви неподозирани факти за живота на Гуинет Полтроу, както и за ролята ѝ на Пепър Потс във филмите за Желзния човек. Пепър е неговата най-добра приятелка и възлюбена, но освен това заема и определена длъжност в компанията на Тони.

Попитахме ви:

Каква е ролята на Пепър Потс в Старк Индъстрис? а) на секретарка; б) на счетоводителка; в) на генерален мениджър. 

Счетоводителка със сигурност не е. Точният отговор на въпроса е „Генерален мениджър“. Но тъй като Пепър е назначена на този пост чак в „Железният човек 2“, а преди това работи като личен асистент на Тони Старк, решихме да считаме за верен и отговора „Секретарка“. 

Всеки, участвал в играта и дал едно от двете посочени предположения под статията, по e-mail или във фейсбук страницата на Jenite.bg, беше включен в нашата томбола. Току-що изтеглихме имената на печелившите.

Форум Филм България 

Това лято Емилия Неделчева ще има възможност да занесе багажа си към морето в показания на снимката функционален куфар. Милка Дончева пък получава чифт модерните слънчеви очила. Наградите са предоставени от разпространителите на „Железният човек“ – Форум Филм България. 

Честито на печелившите – нека очакват да се свържем с тях! На всички пожелаваме успех в останалите игри на Jenite.bg!