Angry Birds Friends за Android & iOS

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Онлайн базираната версия на Angry Birds Friends от днес е налична за сваляне в Google Play, iTunes и Amazon AppStore (за Kindle Fire).

Финландците от Rovio преди месец обещаха, че се работи над мобилна версия на „Friends” и ето, че днес това е факт. Най-новата част на любимата поредица с ядосаните пилета изисква достъп до facebook профила ви, за да се свържете с приятели си.

След като инсталирате играта, ще трябва да преминете 5-те встъпителни нива, в които ще се запознаете с основните характеристики и опции. Едва тогава ще бъдете подканени да свържете facebook профила си с играта.

Удобството при Angry Birds Friends е, че всъщност позволява да играете от различни мобилни устройства и чрез браузъра си, а резултатите и постиженията ви да са винаги синхронизирани. Това решава един от „проблемите“ на поредицата, защото до сега в никоя друга част не е имало подобна синхронизация, което реално е доста досадно, ако ви се налага да преигравате всички нива на таблета или смартфона си.

В Angry Birds Friends има седмични турнири, в които може да играете с facebook приятелите ви, а целта е да спечелите бронзов, сребърен или златен трофей. Врагът продължават да бъдат зелените лакоми прасета. По време на играта ще получавате допълнителни награди и подаръци, които пък може да споделяте с тях.

Също така на разположение са ви специални бонуси като снайпер оптика, подсилена метална прашка, двойна сила и предизвикване на земетресение.

Не пропускайте това страхотно предложение! Готови ли сте за предизвикателства?!

А знаете ли, че през 2016 се очаква филм за Angry Birds?

 

Връзка към играта в Google Play & iTunes