Жестоко! Зверско клане на деца в Сирия (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ 18+)

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Ужасяващите кадри показват жестокостта на режима на Башар Асад

Брутални снимки бяха разпространени в онлайн пространството по-рано днес. На тях се виждат без обработка и цензура ужасяващите действия на управляващия режим в Сирия. И ако до момента тиранията на Башар Асад беше единствено в сферата на слуховете и догадките, то след въпросните кадри целият свят видя кошмара, в който живеят от години сирийци.

Жестоките кадри показват истинското лице на терора в Сирия Ужасяващите снимки са предоставени за екипа на Новини БГ и не са подходящи за лица под 18 години, както и хора със слаба психика!

На фотосите са запечатани кадри, показващи брутално клане в селата на Баняс. На тях се виждат труповете на десетки деца, които са били открити от войските на опозицията. Дечицата са били зверски изклани с ножове, виждат се и телцата на малки бебета, чиито крачета са отрязани и обгорени.

Представители на сирийската опозиция са категорични, че виновен за клането е Али Каяли. Самият той се е похвалил за зверското си деяние с думите “Така ще бъдем сигурни, че тези деца няма да ни отмъстят, когато пораснат”. Ужасяващото в случая е, че от месеци се говори за жестокостите на опозицията в Сирия, а не се обръща внимание на истинските зверства, които се случват в страната, категорични са представители на опозицията в страната.

razkritia.com

08/05/2013