Идеи за пролетен грим – Хубава жена

21
Добави коментар

Пролетта дойде. Навън всичко е зелено, шарено, ярко. Оставете пролетните цветове да разцъфнат върху лицето ви. Внесете пролетно настроение в грима си с новите модни тенденции. Вижте какъв пролетен грим е модерен – свежи идеи за гримиране

Лек грим пролетна свежест
Отсъствието на грим или съвсем лек грим е първата тенденция за пролетно-летния сезон.
Цветовете на лицето са ярки и живи, с прасковена руменина. Веждите са по-дебели:

Ретро грим 70-те а ла Бриджит Бардо
Ето го и полъха на 70-те. Образът на Бриджит Бардо е втората тенденция за новия сезон.
Светла кожа, прасковена руменина, дълги подчертани мигли, очна линия и бежово червило.
Почитателките на лекия грим могат да намерят своята индивидуалност с ретро грим 70-те

Неонов цветен грим – Цветен сън
Почитателки на силния грим, не се безпокойте, неоновите отенъци все още са на мода и през новия сезон. Тюркоаз и яркорозово, люляково и прасковено оранжево, коралово червено, синьо и плътно виолетово. Ярките сенки в един тон могат да бъдат единствения акцент в грима, но могат и да се съчетаят няколко цвята.

Пролетен грим с акцент на очите – Източни мотиви
Образът на жената-статуетка: скулптурен релеф на лицето, висока гладка прическа, издължени очи. Този вид грим изисква минимализъм. Идеална кожа, светло червило и черна, тънка очна линия.

Опушен грим
През тази пролет т.нар опушен грим от дим по очите еволюира в мъгла. Стана по-мек и размит. Без натрапчиви ярки цветове, с акцент на очите. Може да прибавите малко цвят на устните и скулите – прасковен или кафяв.

Пролетен грим с акцент на устните
Ярко гланцово червило е актуално и през новия сезон. Цветовете са розово и коралово. Люляков и бронзов блясък по устните ще привлича вниманието върху тях през новия сезон. Матовите червила също са актуални.

Блестящ пролетен грим
Метални отблясъци върху очите и лицето – прозрачен блясък или перлено червило или гланц за устни добавят блясък в грима и създават изтънчен образ. Само трябва да се внимава и правилно да се разпределят блестящите акценти в грима, за да не стане той по-скоро футористичен.

Вижте още идеи за гримиране:
Определете какъв цветотип сте
Грим за булки и абитуриентки
Как да пазаруваме маркова козметика и парфюмерия изгодно