Азис брани честта на дружката си Николета видяна 7856 коментари 18

1
Добави коментар

Азис не пропусна повод да докаже, че е верен до последна капка кръв и кичур екстеншън на посестримата си Николета Лозанова.

Алисия натри носа на врагинята си (или така се разтълкува посланието) като показа изящни крака и сложи двусмислен текст до снимката във Фейсбук: „Едно от най-силните оръжия на жената – могат да съблазняват, могат и да мачкат безмилостно, ако се наложи!“.

Феновете откачиха от провокацията, защото както знаят всички – късите крачета на Николета са системен повод за подигравки за това що за топ-модел е. За болезнено суетна жена като нея, това със сигурност е удар. И както всеки път на предизвикателството беше отвърнато подобаващо, пишат от kliuki.ws.

Алисия може и да е нямала намерение да я засяга, но Божинова изглежда е обидена. Както винаги придворния й отмъстител – Азис се зае да брани засегнатата й чест. Той също си направи снимка, на която показва какви крака се постигат със зверска диета и малко хирургични корекции.

Хората изглежда, че харесват краката му, а и този път никой няма да го обвини във вулгарност. Преди месеци той пусна „Нещо мръсно” с цел да засегне Алисия и успя да отприщи коментари, но чудото трая точно три дни…