Билети с микрокредит за Джамирокуай и Джеси Джей / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Остават малко повече от два месеца до мега концертите на „Джамирокуай“ и Джеси Джей в България, като родните фенове на звездите могат да закупят билети за концерта на своите идоли чрез микрокредит.

Опцията за билет на изплащане българските меломани могат да открият в мрежата на easypay или чрез телефонно обаждане в Тексим Банк – осигуряващата кредитирането банка. Така всеки, който иска да види двете британски звезди на живо, може да го направи, като сам определя как да изплати заветния пас – чрез равни вноски или с кредитна линия с минимална месечна вноска, при изключително опростена процедура за кандидатстване и одобрение – по телефона, или в офисите на Изипей.

Билетите за концерта на Джамирокуай, които първи ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец „София” на 28 юни, са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Феновете на Джеси Джей, от своя страна, могат да видят любимката си на 29 юни на българска земя срещу билет от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110  лева и 120 лева.

Продукциите и на двете музикални събития обещават да са повече от грандиозни. Мащабни сцени, танцьори, разнообразни концерти и онази харизма, с която е подплатена британската поп и фънк музика.

Меломаните в България имат правото да се чувстват горди, понеже визитата на Джамирокуай е ексклузивна и не е обвързана с турне. Джей Кей и компания кацат на родна територия специално, за да се реваншират на верните си български фенове за неосъществения им концерт преди две години. Съвсем скоро почитателите на фънк и нео соул бандата ще имат възможност да видят и специално направен за концерта им на 28-и юни в Арена Армеец „София” видео-поздрав.