Софи Маринова с нов албум

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

С пищна промоция в Столичен клуб Софи Маринова представи новия си албум „Софи Маринова 2013”. Изпънителката е включила в него и емблематичното си парче, с което представи страната ни на миналогодишното издание на „Евровизия” – “Love UNLIMITED”.

Софи Маринова вдигна градусите на настроението с най-новия си албум „Софи Маринова 2013“.Изненадата е, че освен добре познати хитови парчета като „Искам да обичам“, останалите песни са изцяло нови, предаде БНТ. „По различното в този албум е, знаете, че аз обичам да правя изненади, било с колеги да участвам, било на друг език да пея. Но тази година реших да е албумът с моя син Лоренцо“, сподели Софи Маринова.

Албумът  съдържа 16 песни и една бонус – самостоятелно парче на сина й Лоренцо, озаглавено „Много ясно“. За парчетата в диска хитовата изпълнителка се е доверила на едни от най-добрите музиканти и аранжори, сред които Максим Горанов и Евгени Парцалев.

„Много трудно се получава хит. Имам и една две-песни кавър, но почечето са ми авторски. Трудно е да дадеш всичко от себе си, както аранжорът, както текстописецът, така и изпълнителят. Въобще си е много време“, разказа Софи Маринова.

Колеги и приятели на Софи Маринова се забавляваха до малките часова на нощта с новите музикални парчета, които според изпълнителката ще се превърнат в хитовете на лято 2013.