Дървета в гримьорната на Bon Jovi

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Докато сцената за концерта на Бон Джоуви ще е висш пилотаж на техниката и дизайна, който ще изненада както софийската публика, така и феновете във всички останали държави от европейското турне, в бекстейдж зоната ще цари истински фън шуй рай.

Гримьорните на членовете на легендарната група ще разполагат с еко мебели и ще бъдат украсени с достатъчно зелени растения и дръвчета, които да осигурят на артистите максимално приятна обстановка преди изпълненията.

„Супер силно кафе” е другото нещо, което по предварителни изисквания трябва да присъства в големи количества зад сцената, за да зарежда музикантите и екипа. Поне няколко ежедневника на български език ще искат да разгледат музикантите по време на престоя си в София. Бандата ще подържа форма с много зеленчуци, плодове и пълноценни ястия, приготвени специално на място.

За доброто състояние на гласовите им струни пък ще бъде осигурен специален билков чай.

Единствените малки изкушения, които ще си позволят Bon Jovi и компания са няколко чаши бяло вино и домашно приготвени сладки. Минути преди бандата да излезе пред българска публика на кратка церемония зад сцената представител на звукозаписната им компания Юнивърсъл Мюзик България ще им връчи платинен диск – награда за новият им албум „What About Now“, който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.