Идеалният подарък за нея

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Ако ти си един от онези ревниви мъже, имаме решение за нервите ти. Ето, че вече можеш да обезопасиш половинката си и спокойно да я пуснеш да излезе с “приятелки”.

На пазара се появи нова технология, която до някъде може да възпре жената от забежки. Честно казано не сме сигурни до колко работят така наречените “пояси за вярност”, ама ти го предлагаме ей така, от мъжка солидарност.

Въпросната екстра има за цел да заключи буквално райската порта на жена ти и ти да спиш по-спокойно. За целта твоето съкровище надява колан, който се закопчава с катинар. За по-неверните катинарите са повече, което прави свалянето на бронята по-сложно. За съжаление не успяхме да намерим нищо подходящо за устната кухина, тъй като си познаваме стоката и знаем, че и това е вариант.

Кофтито, брато, е, че има подобна вещ и за нас – мъжете. Те имат вид на маската на Ханибал Лектър, което кара малкият ни приятел да се свие от страх. Честно казано предпочитаме да не прибягваме до подобни атрибути и да имаме повече доверие в половинката.

ПС: Скъпа не ме чакай за вечеря, ще имаме оперативка до късно!

Tags: джаджи, за него, за нея, секс