Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха?

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се срещат на снимачната площадка на сериала „Дневниците на вампира“. И се влюбват. Тя: чаровна и млада актриса от български произход. Той: с 10 години по-възрастен от нея красавец, притежаващ най-пронизващите сини очи.

3 години по-късно обаче изглежда, че романсът между тях е приключил. Източник, близък до актьорите, съобщава, че двамата са взели решение да сложат край на връзката си.

Информацията се появи в сп. US Weekly. Според нея, Нина и Иън са се разделили като приятели и за вбъдеще ще продължат да бъдат близки такива. И двамата са убедени, че миналото им няма да повлияе върху съвместната им работа по „Дневниците на вампира“.

Актьорите все още не са коментирали новината, затова тя остава непотвърдена. В Twitter профила на синеокия чаровник обаче се появи послание, което веднага прикова вниманието.

„Хората се променят и забравят да се уведомят за това.“ Цитатът принадлежи на драматурга Лилиан Хелман. Нина и Иън прекарваха много време заедно, но явно това не им е попречило да се отчуждят един от друг.

Понякога животът на звездите наистина не е толкова цветен, колкото изглежда отстрани. Те също имат своите сиви моменти, които умело се опитват да опазят от камерите. Но накрая всичко излиза наяве.

Ако искате да научавате всички най-любопитни новини от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!