Михалевски: Нека на 12-ти май българският народ да измете ГЕРБ от политическата сцена

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Над 4000 души изпълниха Летния театър на Бургас за официалния финал на предизборната кампания на Коалиция за България. С възгласи “Победа” и “БСП” те приветстваха “червените” кандидат-депутати. След бурните овации водачът на листата за Бургас Димчо Михалевски заяви, че след изборите той и останалите политици на столетницата ще работят за връщането на отнетите от ГЕРБ 70 права.

”Ще гарантираме социална държава, ще върнем свободата на бизнеса, ще помогнем за развитието на селското стопанство, ще актуализираме доходите”, допълни Михалевски.  ”Нека на 12-ти май българският народ да измете ГЕРБ от политическата сцена. Защото през последните четири години ние бяхме единствената принципна и безкомпромисна алтернатива на ГЕРБ. Тези избори не са обикновени, а предсрочни, защото ГЕРБ избяга, абдикира и се скри. Това са същите тези хора, които закриха 110 000 малки и средни предприятия и изхвърлиха на улицата 512 000 души на улицата”, допълни водачът на листата.

”Имаме сила да променим живота си.Имаме сила да променим бъдещето на децата си. Имаме сила да си върнем държавата. Да си върнем България. Има надежда!  Има сила, която да превърне тази надежда в реалност! това сме всички ние, това са нашите гласове! Използвайте Вашият глас в името на общото по-добро бъдеще!Трябва да помним – това , което съградим днес, ще остане след нас!Вярното число днес е 5!”, заключи Димчо Михалевски.

След изявлението на водача на листата на Коалиция за България в Бургас, хилядите симпатизанти се насладиха на концерт на поп идола Миро и Ансамбъл „Странджа”. Закриването на кампанията бе предшествано от шествие по централните бургаски улици, предвождано от кандидат-депутатите на КБ.