„Депеш Мод“ кацнаха в София

2
Добави коментар
Farrel
Farrel

„Депеш мод“ минават през випа на летище София.

Три сиви буса със затъмнени стъкла чакаха „Депеш Мод“ на ВИП терминала на летище София. В 15 часа охраната занесе в бусовете стекове с минерална вода за музикантите, а 20 минути след това шофьорите запалиха двигателите, за да охлаждат колите до пристигането на групата.

Точно в 15,30 ч „Депеш Мод“ излязоха през терминала, придружени от охрана и част от екипа си. Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флечър помахаха на събралите се да ги посрещнат фенове, и се насочиха към колите си.

Музикантите бяха облечени с дънки и тениски. Дейв Геън носеше слънчеви очила със сини стъкла. Анди Флечър и Мартин Гор се бяха наметнали с якета, но Мартин свали своето заради жегата, която го посрещна в София.

Докато Мартин Гор и Дейв Геън държаха телефоните си в ръка, Анди Флечър, нетърпелив, беше извадил цигари и запалка.

Фронтменът на групата Дейв Геън първи тръгна към хотела, където го очакваха четири масажистки. Снощи музикантите са релаксирали преди втория си концерт у нас, който е тази вечер на стадион „Локомотив“.

Музикантите са отседнали в х-л „Шератон“, видя в. „24 часа“. Пред хотела за автографи ги чакаха няколко от най-верните им фенове, но и тримата от „Депеш Мод“ бързо влязоха през централния вход. По време на престоя си Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флечър ще вечерят в столичен ресторант, чието име организаторите пазят в тайна. Днес човек от екипа на групата ще предаде на Дейв Геън ръчно изработена гривна от кожа и сребро, подарък от негова почитателка.

Организаторите на концерта на „Депеш Мод“ в София ще изпратят музикантите в понеделник и същия ден ще посрещнат екипа на мюзикъла We Will Rock You, който ще можем да видим в София в рамките на пет поредни дни.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти