Nivea подарява пътешествие с круизен кораб и 6 000 душ гела

1
Добави коментар
pgp

Участие за 3 000 NIVEA FOR MEN Muscle Relax душ гела и 3 000 NIVEA Powerfruit Relax душ гела:

Покупката на два NIVEA или NIVEA MEN дезодоранта се удостоверява с касова бележка.

Наградите се получават на място в търговския обект от промо екип на NIVEA, а във вериги магазини „Карфур” и „Хит“на бюро „Информация”, срещу предоставяне на печелившата скреч карта и касовата бележка. Върху касовата бележка се отбелязва получаването на съответната награда.

Наградите са на случаен принцип. Клиентът сам избира скреч картата. Не се допуска получаване на паричната равностойност на наградата. Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова, немаркирана от промо екипа на NIVEA или на бюро ,,Информация” касова бележка за покупка на два NIVEA или NIVEA MEN дезодоранти. Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил повече от 10 продукта, включени в промоцията, той може да участва и да получи само 5 скреч карти.

Участие за голямата награда – КРУИЗНО ПЪТЕШЕСТВИЕ:

Участието за голямата награда не е свързано с покупка. За участие в томболата за круизно пътешествие за двама, е необходимо клиентът да се регистрира в интернет на сайта на играта. Право на регистрация имат лица над 18 г.

Наградата включва: двупосочен самолетен билет София – Атина – София за двама; трансфер летище Атина – пристанище Пирея – летище Атина; настанявяне в каюта с прозорец за двама; изхранване на борда – закуска, обяд, вечеря, следобеден снак, нощен бюфет (съгласно програмата на борда); някои напитки на борда (кафе, чай, мляко, вода, студен чай); анимация и професионални вечерни шоу програми; пристанищни такси; такса гориво; използване услугите на борда – басейн и фитнес; застраховка; бакшити на борда за целия период на круизното пътешествие. Евентуални допълнителн разходи са за сметка на пътуващите.

Круизното пътешествие ще се проведе в периода 06.09.2013 – 09.09.2013 г.

Наградите се теглят от специално разработен за целта софтуер на 05.06.2013.

Краен срок за участие: 02 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.