Мода за бременни

1
Добави коментар

Не се притеснявайте от наедрялото си коремче и смело импровизирайте, що се отнася до модата. И може да забравите за убежденията си, че дрехите за бременни убиват и най-малката капка сексапил у бъдещата майка, защото дрехите за бременни стават все по-секси и кокетни.

Мода за бременни

Мода за бременни – как да се чувствате модерни, красиви и да ви е удобно същевременно?

Заложете на естествените и леки материи, с които ще се чувствате най-комфортно. И не се притеснявайте да носите ярки цветове, особено през топлите месеци, под претекст, че ви правят още по-огромни и забележими. Напротив, изглеждате още по-свежи и красиви в тях.

А ако килограмите, които сте качили не са много, може без да се притеснявате да носите тесните си блузи и панталони, подчертаващо формите ви. Или пък заложете на разкроените от бюста надолу блузи и рокли, както и разширяващи се от ханша надолу панталони.

И въпреки че намирате бременното си коремче за очарователно (и то със сигурност е такова), е по-добре да не го афиширате. Вместо панталони с ниска талия и твърде къси блузи, изберете туника (разкроена или по тялото ви в зависимост от модните ви предпочитания), стигаща до ханша ви.

За и против голите коремчета на бременните? >>> 

Що се отнася до аксесоарите, незаменим при модата за бременни е коланът. Той е идеален за подчертаване на формите на тялото ви, средство да оформите иначе свободните и разкроени дрехи за бременни и стилен акцент във визията ви. Подходящо е да носите колан, както под бюста, така и под корема. А вместо колан може да ползвате сатенена панделка или пък шал, който да завържете по интересен начин.

А, за да ви е максимално удобно, забравете за високите токчета и платформи и заложете на обувки тип балерина или пантофка. Едно добро решение за 9-те месеца на бременността ви е да използвате и ортопедични стелки, за да предотвратите евентуалното смъкване на свода, което е едно от неприятните последствия на бременността.

Дюстабан (плоско стъпало) >>> 

С напредването на бременността и промяната на фигурата е нужно да подмените и гардероба си със специално бельо и дрехи за бременни.

Бельо за бременни >>> 

13.05.2013/Ели Йорданова