10-минутна тренировка за стегнат корем

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Тялото на всяка жена е склонно да променя своята форма в областта на корема, дупето и бедрата. Наближават обаче безгрижните летни дни, в които ще прекарваме своята романтична почивка по цял ден на плажа, разхождайки по ивицата новия си бански.

Ето защо е крайно време да посветим поне 10 минути в името на тънката талия. Впрочем точно толкова време е необходимо, за да изпълним програмата за стегнат корем, която колегите от Sportuvai.bg са приготвили специално за нас. Упражнение 1

 

http://www.shape.com

Заставате изправени със събрани крака и ръце, отпуснати до тялото. На „едно“ с подскок изнасяте левия крак напред и дясната ръка на горе. На „две“ сменяте краката и ръцете. Повтаряте 20 пъти.

Упражнение 2

 

http://www.shape.com

Лягате на пода, тялото да се опира на пръстите на краката и лявата предмишница и дясната длан. На „едно“ повдигате цялото тяло, така че да се подпрете на двете длани. На „две“ се подпирате на дясната предмишница, а на „три“ позиционирате тялото на двете едновременно. За да разберете по-добре разясненията, погледнете снимката. Повтаряте 10 пъти.

Упражнение 3

 

http://www.shape.com

Заставате със събрани крака, ръцете – хванати една друга високо над главата. На „едно“ спускате ръцете надолу  и правите дълбок клек. На „две“ заставате в изходна позиция. Повтаряте 20 пъти.

Упражнение 4

 

http://www.shape.com

Подпирайки се на ръце на пода, изнасяте и двата крака вдясно. На „едно“ с лек отскок ги изтегляте назад (в поза за лицеви опори). На „две“ правите началната позиция от лявата страна и връщате обратно. Повтаряте 10 пъти.

Упражнение 5

 

http://www.shape.com

Започвате упражнението седнали на земята със свити колене до гърдите, като се опитвате да балансирате на седалищните мускули. Ръцете свийте в юмруци. На „едно“ изпъвате левия крак напред и докосвате десния юмрук до ляво коляно. На „две“ се връщате в изходна позиция и изпълнявате действието от ляво на дясно. Повтаряте 20 пъти.

Последвайте Sportuvai.bg във фейсбук на: www.facebook.com/Sportuvai.bg. Или прочетете още полезни материали: 4 начина да изглеждате по-добре сега

Супер програма за стегнато тяло

Какво ви е нужно за идеалната тренировка