Актьорите от спектакъла We Will Rock You изучават София

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Ролан Бел и Луси Джоунс

СНИМКА: „24 ЧАСА“

Актьорите от мюзикъла We Will Rock You се забавляват в София, преди да започнат спектаклите в „Арена Армеец“. Макар че е пристигнал само преди ден, Ролан Бел, който играе бунтаря Бритни, вече посети един от търговските центрове. „Но не си купих нищо. Исках, защото имаше страхотни магазини, но имаме право само на един куфар, в който трябва да съберем всичко“, казва актьорът. Ролан дори се разходи в Студентски град и хареса бар, в който ще празнува с колегите си след първия спектакъл. Луси Джоунс, която също играе бунтарка, няма търпение да разгледа София и да се разходи до Витоша.

Двамата са имали шанса да са на една сцена с китариста на „Куин“ Браян Мей. „Абсолютно нереално! Беше толкова емоционално да се появиш на сцената заедно с такава легенда!“, спомня си Ролан. „Определено една от най-великите нощи в живота ми“, допълва Луси.

Любимата им песен от шоуто е I Want It All, която изправя цялата зала на крака при всяко едно представление. „Това е моментът, в който излизаме и въвличаме публиката. Огромно парче е!“

Мюзикълът We Will Rock You се игра снощи за първи път у нас. До 19 май има още 5 представления.

ГАБРИЕЛА КАНДЖЕВА

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти