Наталия Водянова със стилните бански на Etam » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Линията бански костюми на луксозната френска марка Etam за сезон пролет-лято 2013 година е въплъщение на свежото настроение, подправено с чувствено излъчване и безпределна елегантност.

В своята рекламна кампания брандът поставя под светлината на прожекторите прекрасната Наталия Водянова, облечена с няколко модерни и изискани модела. Тя застана пред обектива на фотографа Benoit Peverelli, позирайки на фона на красив плаж.

В колекцията виждаме изключително примамливи творения за новия плажен сезон, които ни напомнят, че сега е идеалното време да обновим модния си стайлинг за плажа с нов ефектен бански костюм.

От Etam залагат предимно на изкусителни модели в две части, но почитателките на целите бански също ще открият страхотна алтернатива за себе си. Правят впечатление перфектните кройки, които допълнително извайват силуета, за още по-зрелищен ефект на плажа.

Палитрата е наситена с актуалните ярки цветове като червено, лилаво, изумрудено зелено. Шарени флорални принтове ще донесат весело настроение за слънчевите момичета, а графичните щампи и класическата палитра са чудесен избор за дамите, ценителки на шика.

Автор: Делица Цонева

Виж още:

Под лъчите на слънцето с Bershka

Benetton: На море с цветове

Весела ваканция с Dolce and Gabbana

Изпепеляваща кампания на Бионсе и H&M