Великолепно решение за домашно кино в уютната всекидневна видяна 3152 коментари 0

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Всекидневната е мястото в къщата, където най-често се посрещат гости, семейството се събира в края на деня, почива след дългата работна седмица или се наслаждава на хубав филм или любимо предаване.

Изключително важно за тази стая е да бъде обзаведена по начин, който ще осигури комфорта на обитателите й. Тъй като най-вероятно ще прекарвате значителна част от времето си там, дизайнът на стаята трябва да ви допада.

Да преобразите всекидневната си в съвременно и уютно място от дома не е толкова сложно.

Холът на първо място е добре да създава усещането за простор. Отървете се от всичко ненужно и освободете място за свободно преминаване.

Ако имате тапети на стените, то може би е добре да ги замените с боя или фото тапети (те отново са на мода).

ТВ-Елемент AUCKLAND

Тъй като диванът е центъра на всяка всекидневна, то той също трябва да е в крак с времето. Повечето хора предпочитат ъглови дивани понеже са големи, удобни и често разгъваеми.

Забравете за старата поставка за телевизор. Вече можете да избирате измежду различни креативни и минималистични за поставка, която е стилно комбиниране с шкаф и рафтчета.

Създайте свой домашен кино салон, където да поканите приятели на приятна филмова вечер, полята с любими напитки, вкусни хапки и пуканки, разбира се.

ТВ-Елемент SAMOS

TV-Елемент SONIA

 

Перфектно замисленият дизайн на поставките се съчетава с интериора по съвършен начин, поради една проста, но гениална причина – те са семпли, стилни и кореспондират с класическия модел правоъгълна форма на поставките за телевизор.

ТВ-Елемент SKIN

Етажерки в интересна форма ще внесат разнообразие в интериора. Скрито осветление или асиметричен полилей ще завършат вашия модерен хол.

TV-Елемент LAURA