Николай Колев – Босия: Генерал Гоцев ми предложи да създам партия

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Няма четири партии, няма две партии. Има една партия – БКП, която управлява България. Това е истината. И четирите партии, които намират място в парламента, са с генезис БКП. Това обяви Николай Колев-Босия, който остава една от най-оригиналните дисидентски фигури в историята на българския преход – човек с активна гражданска позиция и безстрашен да я изрази.

”Българският избирател трябва да поумнее. Бойко Борисов е проект на кръга “Монтерей”. Той започна за обслужва други интереси и това не им хареса. Той започна да обслужва САЩ и Израел и го свалиха”, обяви Босия своята версия за политическата ситуация у нас, който той разкри първо в новия брой на „ШОУ“ веднага след изборите. 

Той разсъждава и върху темета, че се намира голяма близост между БСП и “Атака”, а това за него е много интересно. “Какво е симбиозата между “Атака” и БСП – националсоциализъм. Нали така излиза. Какво е това?”, попита Босия.

Той призна също така, че преди години генерал Гоцев му е предложил да създаде националсоциалистическа партия. “Три път се срещахме и той ме уверяваше, че имам потенциал и мога да го направя. Той ще ми осигури пари и медии, за да създам партията”, обясни още Николай Колев.