ЧЕСТИТО! Тя роди момиченце

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЧЕСТИТО! Тя роди момиченце

ЧЕСТИТО! Тя роди момиченце 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Най-малкият член на семейство Крус е момиче

Всички се чудеха коя от двете сестри Крус ще роди първа. Пенелопе Крус е бременна за втори път, а по-малката й сестра Моника очакваше първата си рожба. Но ето, че вече няма какво толкова да се чудим, тъй като моделката и актриса Моника е родила във вторник. Цялото семейство Крус е присъствало в болницата в Мадрид, където Моника е родила. 39-годишната Пенелопе, която също трябва да роди съвсем скоро, брат й Едуардо и майка им Енкарна с нетърпение очаквали да зърнат най-малкия член на семейството.

Моника Крус роди момиченце

Моника Крус роди момиченце на 14 май, но щастливата новина се завъртя в мрежата едва вчера. Семейството не пожела да съобщи името на малката наследница на Крус. Друга огромна тайна е кой е бащата на бебето.
36-годишата Моника Крус се оплоди изкуствено с донор от банка за сп*рма. По-малката сестра на Пенелопе заяви, че по този начин сбъдва една от най-големите си мечти – да стане майка. Моделката не е обмисляла варианта да осинови дете и категорично се отправи към каталога със „замразени татковци“. През януари тя официално обяви, че е бременна и благодари на всички донори по света.

Двете сестри бяха бременни заедно

Съвсем скоро и Пенелопе ще роди. Това ще е второто й дете от актьора Хавиер Бардем. Но дали синът им Лео ще си има братче или сестриче, звездното семейство отказва да съобщи.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: