Бременна ли е Рут Колева?

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Участието на модерната певица Рут Колева в „Къртицата“ със сигурност е едно от най-емблематичните. Преди няколко седмици певицата прекара рождения си ден в Базата заедно с приятеля си Калоян, но не след дълго един от останалите играчи успя да ѝ завърти главата до такава степен, че тя приключи връзката си „навън“ чрез SMS.

Любо омагьоса Рут и се заформи нова двойка в приключенското риалити шоу. Дори тръгнаха слухове, че двамата са правили секс, а това е убягнало на любопитните камери.

Днес обаче в. „Всеки ден“ публикува новината, че татуираната изпълнителка е бременна. Според ежедневника, Колева си е направила тест, който ѝ бил предоставен от екипа на предаването. Причината да се усъмни, че нещо не е съвсем наред с тялото ѝ, бил нередовният от месец цикъл, който тя отдавала на стреса.

КъртицатаРут и настоящата ѝ тръпка Любо Екипът на Jenite.bg се свърза с PR-а на Рут, която отрече информацията. От екипа на „Къртицата“ обаче не бяха толкова категорични. С леки недомлъвки ни заявиха, че не могат да коментират ситуацията, но всичко ще стане ясно възможно най-скоро в предаването.

Ако певицата е бременна от бившето си гадже, любовният им триъгълник ще стане по-сложен и от най-трудната математическа загадка. Дали ще направи аборт, или ще се върне при Калоян, когото заряза пред цяла България? А дали Любо ще остане до Рут?

КъртицатаРут и бившето ѝ гадже Калоян Ако искате да научавате още ексклузивни новини от „Къртицата“, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!