Новата Blu-Ray система Samsung HT-F4500 – добро домашно кино на страхотна цена

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Blu-Ray системата за домашно кино Samsung HT-F4500 е една от най- интересните, които Samsung предлага тази година. Нейната цел е пресъздаването на атмосферата на кинотеатъра в дома ви.

За разлика от другите два модела на компанията – HT-F6500 и HT-F5500, HT-F4500 не се кичи с ефектни екстри като вакуумна тръба, вградена в Blu-ray системата, Smart Hub, Bluetooth и безжични задни говорители, но това, което предлага, далеч не е малко.

3D Blu-ray плейърът е на ваше разположение, както и способността за конверсия на видеосигнала от вашите DVD дискове към по-висока резолюция. Получавате 5.1-канална съраунд саунд звукова система с оптичен и аудио вход, Anynet+ (HDMI-CEC), HDMI изход, ARC (възвратен аудиоканал) и USB 2.0 порт, към който можете да вържете MP3 плейър.

Кабелната мрежа Anynet+ интелигентно управлява всички свързани устройства с помощта само на едно дистанционно управление. Чрез достъп до специално меню при повечето модели телевизори с марка Samsung можете да регулирате силата на звука и картината на всички компоненти. Достатъчно е да поставите Blu-ray диск с филм в DVD плейъра и всички свързани към телевизора AV устройства, включително външните говорители, ще се включат автоматично, дори да се намират извън полезрението ви, прибрани в някой шкаф. Докосването на един бутон включва или изключва всичко.

Субуферът с пет колонки радва с мощен и чист звук. Системата Samsung HT-F4500 е съвместима с вашите 2D и 3D Blu-Ray дискове, DVD и CD дискове – без значение какви са дисковете в колекцията ви, сега ще можете да възпроизвеждате съдържание от всички тях, но по един съвсем нов начин.

Тази 500-ватова звукова система се отличава с лъскав и изчистен дизайн, така че определено ще се чувства у дома си във всяко едно помещение.

Технологията BD Wise отговаря за ясния и отчетлив образ, резултат от повишаването на резолюцията на DVD дисковете. BD Wise автоматично ще изключи екрана на телевизора, когато само слушате звук през AV плейър.
HDMI връзката преобразува без загуба на качество аудио/видео съдържание от цифровите ви Blu-ray дискове.

HDMI ARC (каналът за възвратен звук) позволява лесно да свържете съвместимите устройства, за да обработите звуковия сигнал от телевизора без отделен оптичен кабел.

Аудио процесорите Dolby Digital, Dolby Digital Plus и Dolby True HD ви дават отлично качество на звука. Говорителите използват филтри Crystal Amplifier Plus, които филтрират двойно звука, а изкривяванията му са сведени до минимум.

Full HD 3D функцията на HT-F4500 (в комбинация с 3D телевизор и активни 3D очила) ще възпроизведе за вас 3D филми със забележителна дълбочина и яснота.

С функцията TV Sound On всичко, което трябва да направите, е просто да натиснете бутона „TV Sound On“ на дистанционното управление, и ще получите висококачествен съраунд звук от вашия телевизор.