Система за избелване на зъби- WHITELIGHT

16
Добави коментар
keepfit
keepfit

Система за избелване на зъби- WHITELIGHT

Избелване на зъбите със системата WHITELIGHT е нов иновативен метод , пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома. Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпоплатените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект.

Системата WHITELIGHT притежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на достъпна ниска цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба.

Усъвършенстваните светлинни лъчения действат като инхибитор върху специфично формулирания гел, вследствие на което се наблюдава бързо премахване на повърхностни и дълбоко внедрени петна по зъбите. Така че, ако на момента искате по-бели зъби, за да бъдете по-представителни на важно събитие или просто търсите бърз начин да се сдобиете с бляскава усмивка WHITELIGHT ще ви осигури бързите резултати, от които имате нужда.

Методът е тестван в професионалната стоматологична практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.

Ефектът на системата WHITELIGHT е от 6 месеца до 2 г., в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства, като червено вино, кафе, чай, цигари и др.

Продадени са над 1 млн. бр. от системата WHITELIGHT за избелване на зъби, предимно в САЩ.

Комплектът включва: машинка за избелване, две силиконови скоби и две тубички гел за избелване, като всяка една от тях е достатъчна за около 42 процедури.

Произход: САЩ

 

Цената на доставка до:

офис на куриерската фирма за цялата страна – 4.20 лв., 

посочен от Вас адрес за цялата страна – 6.62лв., 

посочен от Вас адрес за населени места без офис на куриерската фирма (малки градове и села) – 8.20 лв.