Весела Тотева: Развалих годеж заради Елин!

1
Добави коментар

Весела Тотева е родена на 25 април 1980 година. Била е водеща на предаването „Лабиринт” по “Планета тв”, след което се мести в Нова телевизия, където води предаването „Ало, къщата”. Работила е и в БНТ. През април тази година Весела Тотева заедно с бизнесдамата Диляна Дачева отвори собствен моден бутик, който се оказа много успешен. През 2007 година се снима в еротична фотосесия, след което обаче отказва предложение на „Playboy“ „от етични съображения”. От 2012 г. Весела вече е законна съпруга на футболиста Елин Топузаков. Оттогава-насам тя не е давала интервюта. Единствено зад „ШОУ“ обаче прави изключение.
 
С нея говорим за нещата от живота, но по изрична молба на Весела не засягаме пряко темата за аборта й – преди няколко месеца двойката изгуби бебето си…

– Веси, първо искам да те попитам как ти се отразява метаморфозата в последните няколко години, в които си доста популярна личност? Вече цяла България те познава, а славата, знаеш, е нож с две остриета…
– Аз мисля, че славата и популярността са много преходни състояния, не страдам от звездомания. Откакто започнаха да ме дават по телевизията, мога да кажа само, че хората ме разпознаваха. И после, разбира се, връзката ми с Елин, създаването на моя собствена модна марка… Истината е, че понякога ми е малко некомфортно, защото не винаги мога да бъда аз и не навсякъде… Но пък това е моят живот и си нося кръста!

– Телевизията промени ли те по някакъв начин? Била си водеща в “Планета тв”, след това в Нова, работила си и в БНТ. Обикновено, когато говорим за телевизия, се знае, че това е място, в което виреят доста интриги, доста удари под кръста… Твоят опит какво е показал до момента?
– Работата в телевизия наистина е свързана с много и различни емоции. Отнема голяма част от времето ти и почти не ти остава лично пространство. Там хората са много отдадени и затова ако си забелязала, често създават семействата си там… Аз

в интриги не обичам да се замесвам, но понякога е неизбежно

Но телевизията ме научи на много неща – на дисциплина, на обноски, среща ме с много интересни хора. Срещнах и любовта на живота си, благодарение на това, че работех в телевизия!

– По едно време се бяхте разделили с Елин Топузаков, но явно любовта ви е много силна, защото днес вие отново сте един до друг и изглеждате невероятно влюбени! Как се поддържа такава любов? Пътеките не винаги са осеяни само с цветя, винаги има и трънливи участъци…
– В живота на всеки един от нас има трудни моменти. Ние не сме изключение. Аз и Елин имаме отношения от повече от 6 години и, разбира се, сме имали и трудни моменти, но откакто сме се събрали да живеем заедно, никога не сме се разделяли. И вече толкова време – трудно, лесно – живеем заедно! Не знам как… аз нямам рецепта, имам по-скоро усещания, има много истинска любов между нас, но това не значи, че всичко човешко не ни е чуждо. Имаме си своите караници, имаме и спорове, има я и ревността, и кариерата. Има всичко, което е нормално за хора, които се обичат!

– Всъщност лесно ли се живее с футболист? Какъв е Елин извън терена? Той никога не е крил емоциите си, някак по-лесно раним от съотборниците си е, което е рядко срещано признание за мъж…
– Не! Не се живее лесно с футболист и това го разбирам още повече през годините. Тяхната професия е трудна. Свързана е с много лишения, свързана е и с много отговорности. Аз се възхищавам на хора като Наско (Сираков, б.а.) и Илиана (Раева, б.а.), които толкова дълго запазват брака си. На хора, като Христо (Стоичков, б.а.) и Мариана… Това е голям риск и голям героизъм, голямо преглъщане на егото, но и голяма любов!

Елин за мен към момента е един прекрасен човек, изключително толерантен към мен, обичащ и уважаващ. Както и аз към него.
Цели две години спортната звезда Елин Топузаков преследва половинката си Весела Тотева, докато я спечели. Съпругата на футболиста с усмивка си спомня първите години от връзката им, преди да заживеят заедно.

“Елин беше ухажван от много жени

Тогава ту се събирахме, ту се разделяхме. Имаше гонитба, която продължи 2 години”, припомня си блондинката. Двамата се запознават преди 10 лета, докато Весела води свое предаване. В едно от изданията й гостува Елин и искрата припламва помежду им. Но двамата се събират в общ дом едва две години след първата им среща, а спортистът обръща гръб на всичките си почитателки.

– Казваш, че се възхищаваш на Илиана Раева… От какво по-точно е провокирано възхищението ти? Илиана Раева е невероятно силна жена!
– Илиана Раева е една изключителна жена, постигнала много в професията си и в личния си живот, възхищавам се на респекта и класата, които притежава.

– А вярно ли е, че заради Елин си развалила годеж?
– Да, вярно е. Имах връзка преди това и предложение, но това не е толкова важно. Не бих искала да засягам трети лица или да влизам в подробности. Уважавам хората и достойнството им.

– Преди време двамата си направихте татуировки на ръката с надпис Omnia vincit amore, в превод “Любовта винаги побеждава”. Пазите ли ги още? И какво ви провокира да го направите?
– Имаме и нови две еднакви, но тях ще запазя в тайна (усмихва се)… Нищо по-различно от това, че и двамата вярваме в написаното и следваме пътя си.

– Двамата още ли живеете на две места – в България и в Тел Авив (Израел)? Помня, че преди време ти бе споделила, че мъжете в Израел често те заглеждали, така че Елин се дразнел, ревнувал…
– Отдавна живеем в България и мъжете и тук, и там, ме заглеждат, което не е толкова ненормално. Има всякакви хора. Но откакто се оженихме, интересът към мен може би малко спадна, защото съм ангажирана жена и това е нормално. Аз не страдам изобщо!

– Влияела ли си се някога от слуховете по ваш адрес? И кое е най-абсурдното нещо, което си чула или чела за себе си във времето?
– Не мога да кажа, че в предишни години не ми е ставало тежко и мъчно на моменти, но вече съм ги приела и преживяла. Но човек трябва да има някаква граница и да знае докъде и как да спре. Уважавам всички журналисти, но нека не забравяме никога, че всички сме хора и страдаме за едни и същи неща.

– Времето е най-сигурният критерий за това кой ни е истински приятел и кой – не. Имаш ли такива истински приятели и страдала ли си от това да те предаде приятел?
– За мое щастие мога да кажа, че имам няколко такива приятели, на които знам, че винаги мога да разчитам. Няма човек, който да не е предаван от приятел поне веднъж, но това само по себе си ни учи да сме по-внимателни с хората около себе си.

– Вярваш ли в поговорката „всяко зло – за добро“?
– Кой не вярва в тази поговорка.

– Преди време бяха написали, че си скарала Елин Топузаков с Георги Иванов-Гонзо! По времето, когато “Левски” участва в Шампионска лига и имаше мач-реванш в Унгария срещу “Дебрецен”…
– Това беше една от най-малоумните лъжи, които съм чела за себе си някога! По никакъв начин не е имало такъв проблем! Просто за пръв и последен път, докато Елин беше действащ футболист, си позволих да отида на мач в чужбина, както правят досега всички официални половинки на други футболисти, но явно, като най-популярна тогава, там колегите- журналисти спретнаха тази, меко казано, тъпотия… Ние дори бяхме в различни хотели с футболистите и беше повече от нагло да напишеш такава история!

Едно интервю на Анелия ПОПОВА