Вижте най-сладките снимки на звездите и техните деца

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте най-сладките снимки на звездите и техните деца

Това са едни от най-прекрасните звездни майки и техните рожби

Звездите публикуват в социалните мрежи много лични моменти. От снимки без грим до разкрепостени надниквания в най-личното им пространство са нещата, които можем да видим във фейсбук, туитър и другите социалки.
Но ето нещо, което наистина си струва да се види – звездните майки и техните дечица. Специално за вас сле подбрали едни от най-сладките снимки на световноизвестните красавици и малките им копия. Насладете се:

Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио е една от най-пеуспелите манекенки. Въпреки че вече е раждала два пъти моделката изглежда безупречно. Но Алесандра вече предпочита да се снима с 4-годишната Аня и 1-годишния й син Ноа.

Миранда Кер

Лъчезарната Миранда Кер и 2-годишния й син Флин позират у дома в кухнята. Една съвсем обикновена снимка, която обаче може да ви разтопи. Дали татко Орландо Блум снима?

Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс и синовете й Джейдън Джеймс на 6 години и Шон Престън на 7 години са страхотно трио. Мама Бритни обаче не крие огромното си желание да си има и дъщеричка.

Джесика Алба

Джесика Алба и дъщеричката й Хавън, която е само на 1 годинка, обичат да прекарват времето си заедно, правейки съвсем обикновени неща. Тук например Джесика се хвали как двечките майсторят шарени гривнички.

Жизел Бюндхен

На това фото може и да не се виждат лица, но ние ще ви кажем – крачетата в пясъка са на Жизел Бюндхен и на дъщеричката й Вивиен.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: