Бой до смърт заради секси прокурорка в Пловдив

2
Добави коментар
mignews
mignews

Хубавата прокурорка Елена Гърбева, бивша Чотрова, стана причина за пловдивски римейк на Троянската война. Асен Чотров, който освен че е бивш футболист и треньор, е и екссъпруг на красавицата, осъмна в ареста, след като вкарал в болница настоящия приятел на Елена – Павел Димитров, съобщава местният сайт marica.bg.

Екшънът се развихрил на 15 май на ул.“Средец“ , където футболистът пресрещнал бизнесмена и се нахвърлил с крошета върху него. Минувачи едва спасили Димитров от смърт, но състоянието му било доста тежко и се наложило той да бъде откаран в Хирургиите. Мъжът има разкъсни рани и е със средна телесна повреда. Патрул от Трето РУП, който пристигнал на място , отвел Чотров в карцера. Причина за трагичната развръзка била жестоката ревност на ексфутболиста.

Сексапилната прокурорка до преди 6 години бе един от най- успешните топ модели в модната си агенция, но през 2008 година слага край на моделската си кариера, казва „да“ на Асен, който е наследник на собственика на веригата ресторанти за бързо хранене и скоро се сдобиват с наследник. Амбициозната дама обаче не се задоволява с ролята на „украшение“ и завършва право. Започва като прокурорски помощник в пловдивската прокуратура. За съжаление кариерата на съпругът й не се развива толкова успешно. През 2010 година Асен е задържан, след като солидно почерпен чупи стъклото на банков клон.

През 2012 година около името на Чотров гръмва нов скандал- родителите на момчетата юношеския отбор на „Локомотив“ (Пловдив) въстанат и правят шокиращи разкрития Асен, който тогава е треньор на децата им. Те разказват, че Чотров системно е събирал пари от децата им с цел да обезпечи провеждането на подготвителни лагери, които в последствие не са били провеждани, както и за закупуването на спортна екипировка. Родителите заподозряха , че липсващите пари са „инвестирани“ в хазартни заведения и залози на футболни мачове.

Изцепките на Чотров явно са дошли в повече на хубавата Елена, тъй като преди няколко месеца тя започва процедура по разтрогване на брака. Разводът обаче явно не минава мирно и тихо, защото след раздялата прокурорката излиза и се прибира с охрана, твърдят запознати.

Фаталната красива прокурорка Елена Гърбева въртяла любов с богатия съсед бизнесмен Павел Димитров още преди да се разведе с Асен Чортов, съобщиха източници от разследването пред marica.bg. Бившият футболист научил това малко след раздялата и побеснял, че жената, в която бил лудо влюбен, го мамила под носа му. Така той решил да си отмъсти.

Чотров е в ареста със 72 часова мярка „Задържане под стража“. Прокуратурата ще реши дали да иска постоянна от съда. Той вече е наказан с пробация за хулиганската си изцепка в банката.