Щерката на Стоичков се дипломира в САЩ

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Христина, Христо, Мариана и Мика Стоичкови

По-малката дъщеря на Христо Стоичков Христина се дипломира в престижния колеж “Баркли” в Канзас Сити. Тя вече очаква пристигането на баща си, за да присъства лично на церемонията по връчването на тапиите.

Христина последва в САЩ гаджето си Жонатан Сосмозас ди Мигел. Бившият тенисист реши да продължи образованието си зад океана и за ужас на родителите си Христина тръгна заедно с приятеля си преди около година.

По-малката Стоичкова щерка обаче показа отново невероятната си любов към науката и е сред първите 5% по успех сред приключващите средното си образование. Стоичков по принцип планира пътуване до САЩ. На 9 юни е премиерата на биографичния му филм в Чикаго, където облича екипа на местния “Файър”. Специално за събитието привържениците на тима са наели автобус, който да закара всички желаещи до киното. Стоичков притежаваше и имение край града, но го продаде заедно с имота в Маями. Там имаше апартамент на крайбрежния булевард.

Със Стоичков тръгват съпругата му Мариана, каката на Христина Михаела и вездесъщата тъща Пепа. Преди отпътуването той трябва да получи и наградата за най-добър треньор през сезона у нас в анкетата на асоциацията на професионалните футболисти.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти