Балерината Будинова оплете в мрежите си и Светлин

4
Добави коментар
reina
reina

Балерината Будинова оплете в мрежите си и Светлин

Двамата се познавали от дълго време

След като сложи край на връзката си с „опосума“ Андрей, балерината Маргарита Будинова оплете в мрежите си и танцьора Светлин Димитров.

Градска легенда носи, че Марги и Светльо са интимни от известно време насам, но не желаят по никакъв начин да афишират връзката си. Двамата предпочитали да се забавляват заедно, но без да си дават каквито и да е любовни клетви, пише „Стори“.

Говори се, че Светлин се е появил на хоризонта, след като Маргарита е решила да зареже Андрей. Двамата се познавали отдавна, но никой не възприемал другия за нещо повече от приятел. С времето обаче те установили, че споделят доста общи вълнения, емоции и мисли. Тогава Светлин тъкмо излизал от драматичната си връзка с Райна.

Влюбените гълъбчета приели отношенията си без никакви притеснения и уговорки. Те се наслаждавали на свободата на чувствата си, но дали те ще се задълбочат и ще преминат в друга фаза, все още не е ясно. За Светлин било много важно да не му поставят непосилни изисквания, да се наслаждава на секса с жената до себе си и да не бъде притискан. Освен това той имал достатъчно време и за приятелите си, и за Маргарита, която също можела да се причисли към тази графа.