Граничните зодиакални знаци са уникални личности

4
Добави коментар
reina
reina

Граничните зодиакални знаци са уникални личности

Граничните зодиакални знаци са уникални личности 4.50/5 (90.00%) 2 votes

Много хора са родени на границата между два зодиакални знака и цял живот се измъчват с въпроса какви са всъщност

Астролозите ги наричат „гранични“ знаци…

Всяка година Слънцето преминава зодиакалния кръг от 360 градуса, но в годината, както знаем, има 365 дни. Затова датата на прехода на дневното светило от един знак в друг не е постоянна. Следователно един и същи ден в различни години може да попада под влиянието на различни зодиакални знаци. Само астролог може да каже точно как са били разположени звездите, определящи вашия път в живота, в момента на раждането ви. Но далеч не всеки може да си позволи разкоша да си направи индивидуален хороскоп, позволяващ му да разбере към кой точно зодиакален знак принадлежи.

Как да постъпите?

Спокойно! Просто свикнете с мисълта, че сте родени, както казват астролозите, на Куспид – на границата между два знака, и притежавате черти и от единия, и от другия.

Кои се отнасят към славната кохорта на „граничните“ знаци? Всички, които отбелязват рождените си дни в първия, втория, третия ден от началото или края на действие на съответната зодия. Впрочем някои астролози настояват, че към „граничните“ знаци смело могат да бъдат отнесени и хората, родени седмица преди новия знак или седмица след настъпването му, пише вестник „Феномен“.

Ако човек е роден например на 19 февруари, той със сигурност е „граничен“ знак: не е съвсем Водолей, но и все още не е Риби

В него се съчетават чертите и на едната, и на другата зодия. Но според посочената класификация към „граничните“ се отнасят и онези, които са се появили примерно от 13 до 26 февруари. „Чистокръвни“ са само родените на петнадесет градуса от своя знак, а това е примерно 4-о – 6-о число на месеца.

„Граничните“ знаци са по своему уникални личности, тъй като смесването на две зодии дава най-интересните натури. Всеки опитен астролог ще потвърди, че да се работи с тях е истинско удоволствие.