групово пазаруване- 72% отстъпка за класически или френски маникюр от Център за красота Милано София – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano, OPI, Shellac,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!