Мариана Попова бяга в Палма де Майорка

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Мариана Попова обмисля възможността да заживее със семейството си извън България. В момента певицата събира слънчев загар на плажовете в Палма де Майорка. Изпълнителката веднага написа в социалната мрежа Facebook впечатленията си от ваканцията, пише в. „Монитор“.„Палма де Майорка – уникално място за живеене…красота, зелено, устроено…прекрасен въздух, усмихнати хора и 8000 усмихнати българи. Чисто, много чисто…Впечатлена съм! 8000 са емигрантите във Майорка и са щастливци, че живеят тук”, коментира изпълнителката. Преди години Попова имаше желание да се премести във Виена заедно с Ханес и дъщеричката си Мария Магдалена. Плановете й обаче се осуетиха. Нищо чудно сега Мариана да предпочете слънчевата Палма де Майорка пред австрийската столица.

Изпълнителката е известна със страстта си да пътува. Това лято даже планира да отскочи и до Италия. „Вероятно ще отидем до Италия да видим другата баба Ани и дядо Карл, но като цяло планираме да сме край водата. Обичам морето, водата, спокойствието. Мога да стоя и да гледам водата с часове, без да правя нищо”, разкри пред сп. Hello певицата.

Попова засега не иска да се бракува за приятеля си Ханес. „Какво значение има това, важното е, че сме заедно, обичаме се, той ми предложи… По-добре тези пари да ги похарчим за нещо по-лично, за някакво пътуване, не е на дневен ред да вдигаме шумотевица,” категорична е Мариана. /БЛИЦ