Спортни дамски бански костюми / elizabethu / Cosmo блог

1
Добави коментар

Спортни дамски бански костюми

Колко пъти в годината ходите на басейн? Аз лично, най-малко десет. Но през цялото време това нарушава плановете ми. И въпреки че си казвам, че това е съдбата, истинският проблем са … банските! Баснки спортен модел и гумена плувна шапка,, които обикновено се носят в обществени басейни.

И аз бих се обзаложила,, че повечето жени не посещават тези полезни водни дворци именно поради тази причина. Е, виждате ли, дори у дома, опитвайки се да сложите на главата си товакаучуковото изделие, и на тялото спортен бански разберате, че като цяло, е трудно да си плувец.

Да, това не са бикини и не модел от последната колекция на големте марки, които ще крият всички ваши недостатъци, благодарение на воланчета и ефектни пареота и ще оставят на показ само най-доброто от вас.

От една страна, това е красотата на спортните бански костюми – те показват всичко реално което притежавате и ви карат да предприемете решителни действия за подобряване на реалността. От друга страна, най-неочаквано в басейна може да срещнете мъжа на мечтите си, и той също вижда цялото ваше великолепие?

В интерес на истината, сигурно често сте пред дилемата дали да отидете на басейн, и да пропуснаете чудесна възможност да подържате своето физическо здраве, или да отидете, но да сложите огромна шапка и да стоите цял ден на шезлонга.

Но женският ум ще намери трети път, който е най-оптималнен. Посто трябва да изберете най-подходящия бански за спорт!

Очевидно, тази тема е много болезнена, тъй като се оказа, че много известни модни бански костюми марки в последно време, все по-често включват в колекциите си спортни облекла за мъже и жени. Разбира се, те имат предвид, че тези модели не са професионални плувци и се опитват да ги направят оптимално естетично приятни. Освен това, благодарение на тъканта, която се използва при шиене на тези бански костюми, те дори коригират фигурата ви, като я опаковат в своя тесен контур.

Съществуват спортни мъжки и женски линии, които включват всички предимства,на спортния бански – опростена и изчистена линия, удобство при изпълнение на физически упражнения и минималистичен дизайн. Но, всичко това с характерната елегантност, правилния цвят и нотка грациозност ще ви направят неотразима на басейна или по време на игра на плажен волейбол.

Спортните бански ще изглеждате интересно и ще се чувствате комфортно.

Аксесоари като гумена шапка, джапанки и слънчеви очила, ще дадат повече оригиналност, ако изберете правилния цвят. О, и не забравяйте кърпата! Любимата си хавлия на цветя и рози оставете у дома – за басейна ще ви е неоходима едноцветна.

Чрез събирането на всички елементи заедно, можете да бъдете сигурни , че юе сте неустоима!

добави в количкаРазгледай Избери и сравни