Първата дебитна карта, която възнаграждава за покупките

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Първата дебитна карта, която възнаграждава за покупките

20 май 2013 | 10:03

1444

Dynamic Visa Debit е най-новата дебитна карта от Alpha Bank България, която предоставя процент обратно за всяка покупка.

Картата е новият член на програмата за лоялност Dynamic и всеки би могъл да се възползва от изгодните й преимущества със собствените си средства, като за целта не е необходимо одобрение. Единственото условие за получаване на дебитна карта Dynamic е откриването на сметка в Alpha Bank. 

Дебитна карта Dynamic Visa предоставя възвръщаемост за всяко разплащане, извършено с нея. Тя се изразява в процент обратно, който картодържателят получава, като пазарува с картата.

Особено атрактивно е пазаруването в изградената мрежа от търговски партньори, където процентите варират между 4% и 42%. Основен партньор на програмата Dynamic e веригата магазини Карфур, където се предоставят 7% обратно за всяка покупка.

В търговскатa мрежа на програмата за лоялност се включват още над 100 местни и световни марки, с обекти в по-големите градове на територията на цялата страна.

Извън партньорската мрежа дебитна карта Dynamic VISA дава 1% обратно при пазаруване на ПОС терминали по цял свят, както и в интернет. Събраните проценти се натрупват по картата и могат да бъдат използвани чрез ваучер във всички магазини Карфур.

Дебитна карта Dynamic Visa променя и улеснява начина, по който потребителите плащат и прави пазаруването по-разумно и приятно. Специално за нейното лансиране събраните проценти на първите 1000 притежатели ще бъдат удвоени. Промоцията важи до 30 юни 2013 г.

За да заявят картата, клиентите могат да посетят най-близкия клон на Alpha Bank, както и специално създадените Dynamic щандове във всеки един от хипермаркетите Карфур на територията на цялата страна. Дебитна карта Dynamic може да се заяви и на онлайн на платформата Личен Кредитен Съветник – www.loanadvisor.eu.

Клиентите имат възможност да изберат високодоходна сметка към картата при превод на работна заплата с лихва от 3.5% или стандартна разплащателна сметка, както и пакет от услуги за тяхно улеснение и удобство.

За повече информация за дебитна карта Dynamic Visa и изградената партньорска мрежа: www.alphabank.bg; 0800 19 222, както и в най-близкия офис на Alpha Bank България.

Етикети:

dynamic visa,
alpha bank българия,
дебитна карта

харесват тази статия

не харесват