Заляха с фекалии бутик за бижута (снимки)

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Двама мъже с руси перуки нахълтаха в новооткрит бутик за бижута в центъра на Хасково и невъзмутимо разплискаха цяла кофа с човешки фекалии из помещението и върху персонала. Вонящият инцидент стана в 12,30 часа по обяд днес, съобщиха очевидци.

„Казаха, че уж били наети да измият витрината. Кофата бе плътно затворена. След това вдигнаха капака и взеха да хвърлят изпражненията навсякъде, включително и върху колежката зад щанда. Аз успях да се прикрия зад витрина“, разказа собственичката Марияна Димитрова на 29-години.

Лайнянитие нападатели били на възраст около 25 години. Единият бил висок и атлетичен, другият – нисък и дебел. След като изпразнили съдържанието на смардливия съд, те се изнесли в неизвестна посока.

Малко по-късно полицаи иззеха охранителните камери. Освен перуките дуото не било дегизирано по друг начин, така че разследващите имат надежди, че ще открият самоличността им.

Димитрова открила обекта за сребърни накити преди 10-тина дни. Така една от версиите била, че атаката била дело на конкуренция. Другото предположение било, че тя била поръчана от наскоро разделилия се съпруг с едната от двете съдружнички. Това е второ подобно отмъщение за половин година в Хасково. Тогава в престижен ресторант в парка „Кенана“ край града по същия начин двама заляха с екскременти празнуваща рожден ден сервитьорка в пицария.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти