Георги Братоев вдига сватба

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Георги Братоев и Пламена Пеева са заедно от доста години. СНИМКА: 24 Часа

Втори волейболен национал ще мине под венчило през тази година. Основният ни разпределител Георги Братоев ще се ожени за дългогодишната си приятелка Пламена Пеева.

Сватбата е планирана за 27 юли и на нея са поканени всички състезатели от националния плюс треньорския щаб. Братоев и половинката му са избрали датата така, че да съвпадне с почивката между Световната лига и европейското първенство. Миналата събота бе сватбата на Теодор Тодоров, който се врече във вечна вярност на Каролина Петрова. Повечето му съотборници от националния не успяха да уважат събитието, тъй като бяха в Белград за контроли със Сърбия. Отборът ни се прибра вчера рано сутринта от Белград, където изиграхме две срещи с тима на западната ни съседка.

Избраниците на старши треньора Камило Плачи отстъпиха с 2:3 във втория мач, който се състоя в зала „Баница“. Първият мач в „Шумице“ пък завърши при резултат 3:1 за домакините. Двете загуби не притесниха особено италианеца, който отчете и доста положителни неща в играта на тима ни. След втория мач той похвали дебютанта Тодор Вълчев. Топреализаторът на шампиона „Марек“ влезе като резерва и завърши с 11 точки, 5 от които дошли след изпълнение на сервис.

Националите получиха почивка вчера, а днес подновяват тренировки в реновираната зала „Христо Ботев“. Към отбора ще се присъединят капитанът Тодор Алексиев, дългогодишният ни състезател на поста либеро Теодор Салпаров и Николай Учиков. В края на седмицата ще играем контроли с Португалия в София.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти