Вас г-н Бареков не съм ви виждал в тези сараи, но съм виждал Борисов

1
Добави коментар

/Поглед.инфо/ Вярно ли е, че лично Ахмед Доган се е застъпил пред царя, когато Бойко Борисов е бил уволнен като главен секретар на МВР. Този въпрос зададе Николай Бареков на председателя на ДПС Лютви Местан, провокиран от думите на бившия премиер, че ТV7 е “турска телевизия”.

Според Бареков, тогава лично за Борисов се е застъпил и го е върнал във властта Ахмед Доган. После имало благодарности от страна на Борисов, подаръци, самият той в неформални разговори си го бил признавал.

“Не мога да потвърдя тази информация, но не съм в състояние да отрека – отговори Местан. – Просто защото не съм имал разговор с г-н Доган на тази тема. Но не крия, че съм го виждал в така наречените сараи. Вас г-н Бареков не съм ви виждал в тези сараи, но съм виждал Борисов. Това дори не е факт, който заслужава кой знае какво внимание. Не виждам логика Борисов да не върне мандата, така както го стори при оставката си. Има заявени ясни позиции, че той няма да получи подкрепата на другите партии. Затова и той няма какво да проучва, а направо трябва да върне мандата. Какво е това проучване – купуване на депутати, или още по-злокобен сценарий, който дори не искам да си помислям. Ако е достатъчно отговорен, не би трябвало да реализира сценарий на предизвикване на протести. Всяка партия има своите привърженици. Подкрепата на една много малка част от българското общество обаче е слаба утеха.”/ПИК/

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели