Хамали Амиго София – хамалски услуги, преместване, пренасяне, транспорт на мебели, най-добрите промоции и цени

1
Добави коментар

 

 

Хамали Амиго предлага хамалски услуги, пренасяне, преместване и транспорт на оборудване и мебели от апартаменти, квартири, къщи, офиси, административни сгради, банки, търговски обекти, магазини, складове и др. на територията на София и цялата страна.

 

Ние подхождаме професионално и отговорно към нашите клиенти и същевременно предлагаме гарантирано най-ниски цени за всички видове хамалски услуги.

 

Ще пренесем Вашия багаж и Вашите мебели, като предварително ще се погрижим за прилежното им опаковане с кашони и опаковъчни материали предоставени от нас.

 

Извършваме преместване на тежки предмети: сейфове, каси, пиано, роял, машини, съоражения и специализирано оборудване, както и товаро – разтоварна дейност на камиони, тирове, вагони, бусове и др.

Предлагаме демонтаж / монтаж на обемисти мебели: гардероби, спални и др., които не могат да се преместват цели, опаковане на деликатни предмети като огледала, стъклени витрини, произведения на изкуството, картини, монитори, компютри, LCD и LED телевизори и др.

При нужда от транспорт след покупка на обзавеждане, тежка техника или строителни материали, ние ще ги доставим директно в дома Ви а не до тротоара на улицата.

За изхвърляне на строителни отпадъци след ремонт или почистване на тавани, мазета, дворове, складове, новостроящи се сгради и др.  Хамали Амиго отново са насреща.

Ако сами може да се справите с пренасянето, но ви липсва товарен превоз, ние от Хамали Амиго разполагаме със специален камион пригоден за хамалски услуги и оборудван с падащ борд с подемна сила 750кг. и размери Д – 4 метра / Ш – 2.10 метра / В – 2.20 метра.

При наличие на собствен транспорт от страна на клиента, предлагаме професионално опаковане, товарене и правилно подреждане на мебелите и багажа за тяхното по-сигурно преместване. 

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашите въпроси и ще Ви дадем ценни съвети за предстоящото преместване! 

  

 Работно време: БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!!