Подигравка! Само 30 000 лв. ще плати кърски изнасилвач на жертвата си

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

30 000 лв. ще трябва да плати горнооряховецът Силвен Дешев на изнасилена от него жена. Преди време Дешев се запознал в сайт за запознанства с 50-годишна жена от Лясковец. Склонил я да се срещне с него в Г. Оряховица. Откарал я в Арбанаси на романтична вечеря. След като напуснали ресторанта, кавалерът обещал да я откара до апартамента й. В гора до Лясковец спрял колата и се опитвал да я целува. Жената се отдръпнала и той я изнасилил брутално, като я заплашил с пистолет.Районният съд в горна Оряховица осъди изверга само на 2,8 годи условно. След като присъдата е влязла в сила, жертвата му – Л. Х. от Лясковец, подала граждански иск за 50 000 лв. за причинени болки и страдания. Окръжният съд в старата столица е уважил иска до 30 000 лв. Решението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд, съобщава “Янтра днес”.

В гората жената отхвърлила ласките на Дешев. Той заявил, че няма да си тръгне, докато не прави секс с нея. Тя изляла от колата и се опитала да се обади на свой приятел, но изнасилвачът я видял, взел телефона и след като я заплашил с пистолет, я изнасилил брутално. Преди да я изнасили , Силвен Дешев заплашил жертвата си с пистолет. След инцидента я изоставил в гората. Прибрал я неин приятел, на който разказала всичко. Двамата подали сигнал в полицията и Дешев бил задържан след няколко часа.

По-късно се изяснило, че горнооряховецът имал съпруга и деца в Германия, където живеел и работел. Прибирал се в България само през летните месеци и семейството му не знаело за “забежките” в страната. /БЛИЦ