Тя ни показа прелестите си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Тя ни показа прелестите си

Прелестите на Миранда Кер лъснаха благодарение на вятъра

Австралийската моделка Миранда Кер, която наскоро се раздели с модния гигант на бельо Викториас сикрет, продължава да бъде един от най-търсените модели в света. Само преди дни тя засне реклама на гримове в Маями. Но не рекламата на известната марка козметика ни вълнува, а прелестната гръд на Миранда Кер.

Опа!

По време на снимките 30-годишната моделка бе облечена само с черна ефирна блуза с дълъг ръкав и покриваща ханша й. Единствената част от тялото на Миранда, която черната блуза не успя да скрие, бе нейното деколте. Блузата от лека материя бе отметната от повея на вятъра и всичко прекрасно, което моделката има, лъсна на слънчевата светлина.

УАУ!

Помощничките на Миранда моментално се втурнаха, за да й помогнат и да я закрият, но вече бе прекалено късно. Папараците винаги успяват да се озоват на правилното място в правилното време и хоп!… фотото само за няколко дни обиколи цял свят и се превърна в истински хит. Прелестите на Миранда си намериха местенце както в социалните мрежи и онлайн изданията, така и на кориците на няколко таблоида.
Въпреки всичкото внимание, което съпругата на Орландо Блум, с когото тя има син, привлече към себе си, реакцията й бе съвсем лежерна и придружена от усмивка.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: