Принц Хари издаде пола на бебето

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Принц Хари издаде пола на бебето

Малкото братче на принц Уилям издаде голямата тайна

Принц Уилям и Кейт Мидълтън наистина успяха да опазят тайната около пола на първородната им рожба почти до края на бременността на херцогинята на Кембридж. Терминът на Кейт наближава все повече и кралското бебе може да се появи на бял свят всеки един момент.
И точно на финалния етап информацията изтече и то не от кого да е, а от член на кралското семейство. Според приближени на кралското семейство по-малкият брат на принц Уилям, Хари, не успял да си държи устата затворена и изплюл камъчето пред свои приятели, пишат от yahoo.de.

Принц Хари издаде голямата тайна

И … Кейт и Уилям ще си имат … един малък принц!
Разбира се, принц Хари не е клюкарствал, а просто толкова много се вълнувал, че ще става чичо и то на момченце, че не се стърпял и кипящ от радост споделил тайната със свои приятели. А всички знаем как се пазят чужди тайни: „Ще ти кажа, ама на никого няма да казваш!“ и така по линията нататък.
А и Хари не е бил единственият, който се е разприказвал. Според „Sunday People“ братовчедката на Уилям и Хари, принцеса Юджийн също споделила в тесен приятелски кръг, че са в очакване на момче и че всичко в дома на Уилям и Кейт ще бъде в бледо синьо.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: