Кой е другия в новото видео на Устата “DRUG”?

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Бойни сцени и нов имидж на Устата в 4-минутен екшън,

режисиран от Александър Моллов

 

След няколко годишно отсъствие, един от утвърдените и отдавна доказали се режисьори на музикални видеопродукции у нас – Александър Моллов, се завръща с най-новия си проект – 4-минутния екшън видеоклип на Устата „DRUG“. Автор на музиката и аранжимента на новото парче е хитовият композитор Светлин Къслев, а текста е дело на Устата. Оригиналният сценарий на видеото, изпълнено с динамика, бойни сцени и неочаквани обрати, е съвместна идея на сценариста Тео Чепилов, Александър Моллов и самият изпълнител, и по него работи цял екип от професионалисти. Основната тема, която сюжета на „DRUG“ развива, е другото лице на човека до нас, който ни действа като наркотик. Можем ли да кажем, че го познаваме или се оказва, че притежава тъмна страна, която никога не сме виждали? Двойнственият живот на главната героиня и какво се крие зад нейната маска, са пресъздадени в лентата от топмодела на „Visages Model Group“ – Олга Модева. Красавицата, която бе обявена за „Жена на годината 2012“ в категория Мода, преминава през четири различни действия и състояния, по време на които зрителят сякаш се среща с отделни личности и техните скрити страсти.

Но кой все пак е другия в „DRUG“? В унисон със заглавието на парчето, феновете на Устата ще го видят преобразен и буквално с „друго лице“. Изпълнителят отново екпериментира с визията си, този път с помощта на топ-гримьорката Грета Великова, чието име се свързва с най-големите кино и ТВ продукции снимани в България  – „300: Rise of an Empire“, „Конан Варварина 2“, номинираният за Оскар 2010 в категория грим „The way back“, „Мила от Марс“, „Пълна лудница“ и очаквания наесен ТВ сериал „Четвърта власт“, в който променя до неузнаваемост нашумелия актьор Михаил Билалов, познат като Джаро от „Под прикритие“. Нейно дело са грима и косата в цялостната визия на всеки от персонажите в новото горещо видео. За стайлинга на участниците са се погрижили Августина Маркова-Тути и Мериан Сауг, а Устата отново е в костюм от последната колекция на модна къща „Агресия Груп“.

Специално участие в „DRUG“ има още ММА боецът и актьор Борис Балев, който вече е разписал 11 професионални мача зад гърба си и титла от шампионат по кикбокс и граплинг към клуб по бойно самбо „Twins MMA“. Актьорът и неговата партньорка във видеото – моделът Олга Модева, прекарват няколко дни в залата, в специални тренировки за снимките на бойните сцени. С епизодична роля в лентата е и една от бъдещите звезди на българския театър Христо Доков – Хадес, който участва в предстоящата за летния сезон реклама на новия сладолед „Мура“. Имиджовите и екшън сцени са заснети в рамките на два дни на 3 различни локации в София – Хотел & Казино „Princess“, Mall Bulgaria и частен апартамент в полите на Витоша, както и с подкрепата на „Premium Health Products“.

Специално за клипа, компания „BG Motorsport“ предоставя уникален модел Mercedes SL, тунингован според най-новата технология в световната автомобилна индустрия – т.нар. „car-wraping“ или „опаковане“ на автомобила. Уникалният метод, който вече завладя и родните знаменитости, променя по забележителен начин визията на колата с помощта на специално фолио за цялостно апликиране и персонализиране на автомобила.

Ексклузивна предпремиера на видеоклипа „DRUG“ във VBOX7 – 22 май 2013!

Официален старт в телевизионния ефир и интернет – 23 май 2013!

УСТАТА – DRUG

режисьор – АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ

продуцент – ИВАН ДИНЕВ – УСТАТА, АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ

сценарий – ТЕО ЧЕПИЛОВ

монтаж – АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ

музика и аранжимент – СВЕТЛИН КЪСЛЕВ

смесване – DJ ROSSKO

текст – УСТАТА

грим & коса – ГРЕТА ВЕЛИКОВА

стайлинг – АВГУСТИНА МАРКОВА – ТУТИ, МЕРИАН САУГ

графичен дизайн – РОСЕН ДУКОВ

каст – УСТАТА, ОЛГА МОДЕВА, БОРИС БАЛЕВ, ХРИСТО ДОКОВ – ХАДЕС